Zgjidhja perfekte për shëndetin e nënës dhe foshnjës. 🤰

Yanola Pregna është kompleks prej 24 multivitaminash dhe mineralesh ushqyese për fetusin dhe nënën gjatë dhe pas shtatzanisë. Ka në përbërje Omega 3, spirulinë dhe prebiotikë, që përmirësojnë ushqyerjen dhe shëndetin e nënës, zhvillimin e fetusit gjatë shtatzanisë dhe ulë mundësitë e lindjes para kohe. 👶

🚛 Dërgesa me postë në tërë Kosovën
📍 Rr. Dëshmorët e kombit nr.17, Prishtinë
📍 Rr. Besim Ndreca 39, lagjja Janina, Veternik

#barnatore #fjori #yanolapregna #multivitamin 26

Yanola Pregna 🤰🏼

🌸Kompleks multivitaminash & mineralesh ushqyese për ju dhe fetusin tuaj.


🌸Redukton defektet e lindjes të trurit dhe palcës kurrizore.
🌸Mbështet zhvillimin e trurit dhe syve të fetusit.
🌸Rrit furnizimin me gjak, duke çuar oksigjen dhe lëndët ushqyese kryesore te fetusi.
🌸Pas lindjes, qumështi i gjirit i një nëne siguron të gjitha ushqimet e nevojshme për të ndihmuar fëmijën e saj të rritet i fortë.
🌸Redukton incidencën e lindjes së parakohshme.
🌸Ndimnon në zhvillimin e sistemit nervor qendror fetal

Bëj Zgjedhjen më të mirë për veten dhe të Voglin tuaj.

#dream #pharma #newwaytolife #yanolapregna #pregnancy #pregnantmom #newlife #baby #vitamins #minerals #healthylife #healthybaby #supplements

⚕Yanola Pregna

🌸🌸🌸

💠Gjate shtatzanise:


▪️Redukton defektet e lindjes së trurit dhe palcës kurrizore
▪️Suporton zhvillimin e trurit dhe syve të fetusit
▪️Ul e rrezikun e pre-eklampsisë.
▪️Shton furnizimin me gjak, transportimin e oksigjenit dhe ushqyesve kryesorë për fetusin.

💠Pas lindjes
▪️Ndihmon nenen te ruaj vitaminat dhe mineralet ne gjak pas shtatzanise dhe gjate gjidhenies.
▪️Ploteson qumështin e gjirit duke siguruar të gjitha ushqimet e nevojshme per nje rritje te shendetshme te foshnjes suaj!

💎 @dream_pharma

#farmacilizeta #farmacilizetaterminali #dreampharma #yanolapregna #vitamins #pregnancy #pills #baby

Yanola Pregna është zgjidhja perfekte për ju dhe foshnjën tuaj?🤰🤱👶🥰


🌼Ka në përbërje Omega 3 , thelbësor për trurin e fetusit dhe zhvillimin e sistemit nervor qëndror
Ul gjithashtu mundësitë e lindjes para kohe.

🍀Përmban spirulinë e cila është e pasur me vitaminë K dhe D, kalcium, të cilat parandalojnë formimin e hipertensionit gjatë shtatëzanisë dhe mbi të gjitha mbështesin mineralizimin e kockave të foshnjës.

👉Përmirëson ushqyerjen dhe shëndetin për nënën dhe mbështet zhvillimin e fetusit gjatë shtatzanisë.
@dream_pharma
#farmacilizeta #farmacilizetaterminali #dreampharma #yanola #yanolapregna #multivitamina #shtatzani #baby #pregnant

💊Yanola Pregna
🤰🏼
👉🏻Rrit furnizimin me gjak, transportimin e oksigjenit dhe lëndëve ushqyese kryesore për fetusin.


#dreampharma #pharma #pills #yanolapregna #vitamine #pregnant #pharmaceuticals #facts #anatomy #sience

⚕Yanola Pregna

🌸🌸🌸

💠Gjate shtatzanise:


▪️Redukton defektet e lindjes së trurit dhe palcës kurrizore
▪️Suporton zhvillimin e trurit dhe syve të fetusit
▪️Ul e rrezikun e pre-eklampsisë.
▪️Shton furnizimin me gjak, transportimin e oksigjenit dhe ushqyesve kryesorë për fetusin.

💠Pas lindjes
▪️Ndihmon nenen te ruaj vitaminat dhe mineralet ne gjak pas shtatzanise dhe gjate gjidhenies.
▪️Ploteson qumështin e gjirit duke siguruar të gjitha ushqimet e nevojshme per nje rritje te shendetshme te foshnjes suaj!

💎 @dream_pharma

#farmacilizeta #farmacilizetaterminali #dreampharma #yanolapregna #vitamins #pregnancy #pills #baby

Yanola Pregna
Suplement dietik gjatë shtatzanise dhe ushqimit me gji.


🔹️Redukton defektet e trurit dhe palcës kurrizore gjatë lindjes.
🔹️Mbështet zhvillimin e trurit dhe syve të fetusit.
🔹️Ulni rrezikun e pre-eklampsisë.
🔹️Rrit furnizimin me gjak, transportimin e oksigjenit dhe lëndëve ushqyese kryesore për fetusin.
🔹️Pas lindjes, qumështi i gjirit të një nëne siguron të gjitha ushqyesit e nevojshëm për të ndihmuar fëmijën e saj të rritet i fortë.
@dream_pharma

#farmacilizeta #farmacilizetaterminali #dreampharma #pharma #pills #yanolapregna #vitamine #pregnant #pharmaceuticals

Yanola Pregna
Suplement dietik gjatë shtatzanise dhe ushqimit me gji.


🔹️Redukton defektet e trurit dhe palcës kurrizore gjatë lindjes.
🔹️Mbështet zhvillimin e trurit dhe syve të fetusit.
🔹️Ulni rrezikun e pre-eklampsisë.
🔹️Rrit furnizimin me gjak, transportimin e oksigjenit dhe lëndëve ushqyese kryesore për fetusin.
🔹️Pas lindjes, qumështi i gjirit të një nëne siguron të gjitha ushqyesit e nevojshëm për të ndihmuar fëmijën e saj të rritet i fortë.
@dream_pharma

#farmacilizeta #farmacilizetaterminali
#dreampharma #pharma #pills #yanolapregna #vitamine #pregnant #pharmaceuticals

YANOLA PREGNA 🔹️ është një shtesë ushqimore për gratë shtatzëna dhe nënat që ushqejne me gji.


🔹️Multivitamina dhe minerale per nje shtatzani dhe laktacion te shendetshem.
🔹️Redukton incidencën e lindjes së parakohshme.
🔹️Mbështet trurin, sytë dhe sistemin nervor qendror te fetusit.
Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme në mënyrë unike në gratë shtatzëna dhe laktacion. -
Përmban suplemente si: ▶️Vitaminë C
Mbështet zhvillimin normal të rritjes dhe ndihmon fetusin të thithë hekurin.
▶️ Vitamina K
Shkon drejtpërdrejt në mëlçi ndihmon në mbajtjen e koagulimit të shëndetshëm të gjakut. ▶️ZINC & SELENIUM
Veprojne si antioksidues te fuqishëm
▶️Vitamina D3
Ndihmon në rregullimin e niveleve të kalciumit dhe fosfatit në trup. ▶️Kompleksi i vitaminës B së bashku me acidin folik ndihmojnë për të mbajtur një përqendrim të mirë të Hemoglobines në gjak.
▶️EPA mbështet zemrën, sistemin imunitar dhe përgjigjen inflamatore. ▶️ DHA është kritike për rritjen dhe zhvillimin e sistemit nervor qendror të fetusit (CNS).
@dream_pharma
#yanolapregna #multivitamin #pregnancy

Kur shëndeti i nënës është i mirë, dhe fëmija do lind shëndetshëm.👶🏻😇

#dreampharma #pharma #pills #yanolapregna #postmenopausal #vitamine #pregnant #pharmaceuticals #facts #anatomy #sience

🤰🏼Suplement dietik gjatë shtatzanise dhe ushqimit me gji.

#dreampharma #pharma #pills #yanolapregna #postmenopausal #vitamine #pregnant #pharmaceuticals #facts #anatomy #sience

🤰🏼Suplement dietik gjatë shtatzanise dhe ushqimit me gji.

#dreampharma #pharma #pills #yanolapregna #postmenopausal #vitamine #pregnant #pharmaceuticals #facts #anatomy #sience

💊Yanola Pregna
🤰🏼Siguroni vitaminat dhe mineralet e nevojshme për veten dhe bebin tuaj gjatë shtatzanisë.


#dreampharma #pharma #pills #yanolapregna #vitamine #pregnant #pharmaceuticals #facts #anatomy #sience

😻A duhet te heq dore nga macja,neqoftese jam shtatzene apo po planifikoj shtatzani?


🐱Macja luan rol te rendesishem ne perhapjen e Toxoplasmosis(infeksione qe trasmetohet tek bebi gjate shtatzanise)
➡️Por duke ndjekur keshillat e meposhtme ju mund te ulni rrezikun e perhapjes se ketij infeksioni.
👉🏻Mos nderroni personalisht dheun ku defekon macja.
👉🏻Mbajeni macen ne ambjente te brendmshe.
👉🏻Evidentoni kontaktet me macet e rruges.
👉🏻Mos merrni mace te re nderkohe qe jeni shatatzene
👉🏻Kur punoni ne kopesht mbani gjithmon doreza mbrojtese
#dreampharma #pharma #pills #cats #yanolapregna #vitamine #pregnant #pharmaceuticals #facts #anatomy #sience

6️⃣shenja që po hani shumë sheqer
👉🏻Mmm...petulla!


Sa herë që hani diçka të ëmbël trupi juaj guxon për më shumë.
👉🏻A është ky këtu dhjam?
Sheqeri ndikon në mënyrën sesi trupi juaj ruan yndyrën.
👉🏻Këmbët e mia po dhembin!
Sheqeri është i lidhur me inflamacionin në trup.
👉🏻Kam rrudha!
Sheqeri ndikon në cilësinë e kolagjenit dhe elastinës, të cilat forcojnë dhe shtrëngojnë lëkurën tuaj.
👉🏻Dhëmbët e mi po dhembin!
Dume konsumuar më shumë sheqer ju keni më tepër gjasa për të patur dhëmbë të dëmtuar.
👉🏻Barku im po dhemb!
Shumë sheqer është i vështirë për tu tretur, ai shkakton gazra.
#dreampharma #pharma #pills #yanolapregna #vitamine #pregnant #pharmaceuticals #facts #anatomy #sience

💊Yanola Pregna
🤰🏼Suplement dietik gjatë shtatzanise dhe ushqimit me gji.


👉🏻Redukton defektet e trurit dhe palcës kurrizore gjatë lindjes.
👉🏻Mbështet zhvillimin e trurit dhe syve të fetusit.
👉🏻Ulni rrezikun e pre-eklampsisë.
👉🏻Rrit furnizimin me gjak, transportimin e oksigjenit dhe lëndëve ushqyese kryesore për fetusin.
👉🏻Pas lindjes, qumështi i gjirit të një nëne siguron të gjitha ushqyesit e nevojshëm për të ndihmuar fëmijën e saj të rritet i fortë.
#dreampharma #pharma #pills #yanolapregna #vitamine #pregnant #pharmaceuticals #facts #anatomy #sience

💊Yanola Pregna
👉🏻Ule rrezikun e pre-eklampsisë.


👉🏻Rrit furnizimin me gjak, transportimin e oksigjenit dhe lëndëve ushqyese kryesore për fetusin.
#dreampharma #pharma #pills #yanolapregna #vitamine #pregnant #pharmaceuticals #facts #anatomy #sience

💊Yanola Pregna
🤰🏼
👉🏻Rrit furnizimin me gjak, transportimin e oksigjenit dhe lëndëve ushqyese kryesore për fetusin.


#dreampharma #pharma #pills #yanolapregna #vitamine #pregnant #pharmaceuticals #facts #anatomy #sience

💊Yanola Pregna - suplement eksluziv i Dream Pharma.


🤰🏼Rekomandohet për gratë gjatë periudhës së shtatzanisë dhe ushqimit me gji.
#dreampharma #pharma #pills #yanolapregna #vitamine #pregnant #pharmaceuticals #facts #anatomy #sience

🤰🏼Dhimbjet abdominale gjatë shtatzanisë.


👉🏻Këto dhimbje në shumicën e rasteve janë normale dhe përjetimi i çasteve të diskonfortit është diçka e cila do të jetë pjesë e shtatzanisë, por mund të jenë dhe paralajmërim i infeksioneve urinare, rrezik aborti dhe simptomave të tjera fizike të cilat kërkojnë kujdes dhe kontrolle mjekësore.
Vizita me një mjekë është patjetër e nevojshëme kur keni:
-Ethe dhe të dridhura
-Gjakëderdhje
-Dhimbje koke të padurueshme
-Dhimbje apo djegie gjatë urinimit
-Marramendje
-Më shumë se katër kontraktime në një orë
#dreampharma #pharma #pills #yanolapregna #vitamine #pregnant #pharmaceuticals #facts #anatomy #sience
We hope to see you at the BGCWTV Trunk or Treat! Visit our booth at Four Rivers Cultural Center to see what fun the crew at TVCRN has come up with.⁠
🌱 Arisaema consanguineum
🌱 Dryopteris filix-mas 'Linearis Polydactyla'
#j1con2019 #celtysterluson
Cooling cubes 🥃❄️
#whiskey #whiskylover
The nuiMOs have an awful lot of pets...

The Disney Duckz prefer to waddle in a straight line while Sebastian scolds Ariel Duck.
Salzburg...Breathing beauty everywhere!
Squall * #facepalm #DOOMTRAIN #summon *
Biz-Friends Shout out to my Newest Client, "Sunshine Pediatrics of Louisville"
🌞⚜
We done! 😆
With the ever increasing dystopian restrictions on visible antennas, an active loop might be the answer to SWL reception problems.
New and exciting opportunity for our early-career HR candidates in the #SDjobmarket ! 📢
Pernah nonton film Iron Man? Di film tersebut helm Iron Man tersambung dengan Jarvis, sistem kecerdasan buatan yang membantu Tony Stark dalam melakulan pekerjaannya.
“The Luby’s Way” Thanksgiving Edition
——
@lubys
——
@cyberrgrunge @cyberrgrunge @cyberrgrunge 💣

#skate3
Did the Buddha talk about vegetarianism? The Mahayana bodhisattva precepts clearly state that we must not eat the flesh of sentient beings, and must also observe the six fasting days (per month).
Nicholas Alexander for Rims & Goggles. #HappyMonday

📸: Alexzandra O. dK
SOLD Vintage Silent Butler Crumb Catcher And Brush With Natural Bristles. Good Used Condition.
It’s a rainy day here in Florida, so I’m putting off my regular grocery shopping day until tomorrow and having a use up what’s in the fridge Friday.!!!
Så kom vinteren tilbake med full styrke.
Then the winter came back with full strenght.
Any disasgreements with the top 5 wide receivers in Falcons' franchise history?

Sample of the Day: Smoke DZA's "Diamond (Feat.
#aroundindia #cravenature #solocycling #solotravel #trek #trek520 #touringbike #day3 #kollam #insta #instagram #followforfollowback
#viviendaton | Te invitamos a que te vincules a esta maravillosa obra y entre todos impactenos y cambiemos la vida de muchos campesinos que hoy nos necesitan!
@intodoll_com ←← Recommend a sexdolls store to ship around the world at an affordable price