Akaun CFPay aku dah aktif
#Paktharm
#PaktharmBTC

Alhamdulillah
Withdraw & Convert Lagi
Aku Withdraw 0.10505485BTC dan terus convert kepada GHS, dalam masa 4-8 hari bertambah la GHS aku

Harga semasa Bitcoin hari ini 13/01/2019
1BTC : RM14,846.50
dan harga BTC yang aku withdraw tadi
0.10505485BTC : RM1,559.62
Nanti GHS dah bertambah, aku akan update naaa dan follow IG aku naaa @paktharmbtc
#Paktharm
#PaktharmBTC

Alhamdulillah
0.10203226BTC yg aku withdraw hari tu dan convert kepada GHS telah berjaya

So aku dapat 11451.43GHS 3 bulan kontrak dan jumlah GHS semasa aku sekarang ialah 21887.34GHS
Sehari hasil mining yg aku akan dapat (kasar) ialah
0.00514190BTC : RM81.55
Dengan harga semasa
1BTC : RM15,984.84
Follow My IG @paktharmbtc
✊Yihaaa✊
#Paktharm
#PaktharmBTC

Alhamdulillah
Sepatutnya Sabtu ni baru capai 0.1BTC tapi malam ni saja check web CMF, rupanya dah capai 0.1BTC

So aku terus withdraw 0.10203226BTC dan terus convert kepada GHS, Insyallah dalam masa 2-3 hari akan bertambah GHS aku dari 10,435.91GHS kepada 21,887.34GHS dan mesti laju je dia Mining kannnn
Harga semasa Bitcoin hari ini 19/12/2018
1BTC : RM14,635.05
dan harga BTC yang aku withdraw tadi
0.10203226BTC : RM1,493.21
Nanti GHS dah bertambah, aku akan update naaa dan follow IG aku naaa @paktharmbtc
#Paktharm
#PaktharmBTC

Harga Bitcoin Semasa
1 BTC : RM13,375.01
Tarikh : 15 Disember 2018
0.09233614BTC :

RM1,236.63
Hasil Mining Di CMF
Cukup 0.1BTC Withdraws & Converts Kepada GHS Semula, Baru Lajuuuuu
#Paktharm
#PaktharmBTC

Harga Bitcoin Semasa
1 BTC : RM14,209.59
Tarikh : 9 Disember 2018
0.07978725BTC :

RM1,132.25
Hasil Mining Di CMF
Cukup 0.1BTC Withdraws & Converts Kepada GHS Semula, Baru Lajuuuuu
#Paktharm
#PaktharmBTC

Harga Bitcoin Semasa
1 BTC : RM15,389.09
Tarikh : 27 November 2018
#Paktharm

#PaktharmBTC

Hasil mining semasa di CMF 0.04114969BTC : RM954.86
Dengan kekuatan 8926.37GHs

Kita tunggu hasil mining sampai hujung bulan November 2018 berapa dapat, dan kita withdraw dan convert Bitcoin hasil mining tu kepada GHS semula naaa, baru powerrr dia punya mining
✊Yihaaa✊
Harga Bitcoin semasa
1 BTC : RM23,232.69
Tarikh : 19 November 2018
#Paktharm
#PaktharmBTC

Harga Bitcoin Turun
1 BTC : RM22,645.54
Tarikh : 15 November 2018
#Paktharm

#PaktharmBTC

Yihaaaa
Withdraw lagiiii
0.0133086BTC hasil mining di CMF dan terus convert kepada GHs untuk bagi kuat dan power

GHs Semasa
17717.19GHs
#Paktharm #PaktharmBTC
#Trader #Bitcoin #Mining #CryptoCurrency #CMF

Yihaaaa
Withdraw lagiiii
0.01044712BTC hasil mining di CMF
#Paktharm #PaktharmBTC

#Trader #Bitcoin #Mining #CryptoCurrency #CMF

Zaman sekarang bukan zaman gila perempuan, sekarang ialah zaman gila Botcoin dan coin yang lain lain, ayuhhh jom collect Bitcoin

#Paktharm #PaktharmBTC
#Trader #Bitcoin #Mining #CryptoCurrency #CMF

Yihaaaa
Masukkkk lagiiii
0.01026827BTC hasil mining di CMF sudah masuk wallet

Total 0.0360091BTC
#Paktharm #PaktharmBTC
#Trader #Bitcoin #Mining #CryptoCurrency #CMF

Yihaaaa
Withdraw lagiiii
0.0102309BTC hasil mining di CMF
#Paktharm #PaktharmBTC

#Trader #Bitcoin #Mining #CryptoCurrency #CMF

Harga Semasa Bitcoin
#Paktharm #PaktharmBTC

#Trader #Bitcoin #Mining #CryptoCurrency

Mari mula kumpul bitcoin dengan modal yang sedikit dahulu
#Paktharm
#PaktharmBtc

#Bitcoin #CryptoCurrency
#CMF #Trade

Harga Semasa Bitcoin
#Paktharm #PaktharmBTC

#Trader #Bitcoin #Mining #CryptoCurrency

Yihaaaa
Masukkkk lagiiii
0.00596692btc hasil mining di CMF sudah masuk wallet

#Paktharm #PaktharmBTC
#Trader #Bitcoin #Mining #CryptoCurrency

Harga Semasa Bitcoin
#Paktharm #PaktharmBTC

#Trader #Bitcoin #Mining #CryptoCurrency

Yihaaaa
Masukkkk lagiiii
0.00513856btc hasil mining di CMF sudah masuk wallet

#Paktharm #PaktharmBTC
#Trader #Bitcoin #Mining #CryptoCurrency

Harga Semasa Bitcoin
#Paktharm #PaktharmBTC

#Trader #Bitcoin #Mining #CryptoCurrency

Yihaaaa
0.0050043btc hasil mining di CMF sudah masuk wallet
#Paktharm #PaktharmBTC

#Trader #Bitcoin #Mining #CryptoCurrency

Lama dah tinggal Trade Bitcoin ni
Tadi sifu sudah bagi info terbaru cara trade dalam C-Cex ni

Malam ni dapat la beli coin MCAP dgn modal Bitcoin yang halussss mulussss
#Bhahahahaha #ComeBack
#Paktharm #PaktharmBTC
#Trader #Bitcoin #CryptoCurrency

Ada orang tanya, ape beza BELI bitcoin dengan MINING bitcoin?

Beli bitcoin, jika harga rendah kita beli.. Then bila harga naik, kita jual dan dapat untung
TAPI.. kena ingat, bila dah jual... Bitcoin kita dah habis ❌❌❌❌
Berbeza dengan kami (MINER)... kami menerima bitcoin SETIAP HARI TANPA CUTI 😁 😁
Harga rendah ke, naik ke, kami tetap jual/beli btc
Bila harga rendah kami happy...
Bila harga naik pun kami happy..
kami tak risau sebab kami dapat BITCOIN HARI HARI▶▶▶▶▶
#Paktharm
#PaktharmBtc
#Bitcoin #Btc #CMF
Echte Altums sind im XL Orinoco Aquarium meines Vaters eingezogen. Majestätische Tiere!
Natural infused lip balm from @balmercosmetics 🕊🍋
New pic 💛
12 Red finishes 4-2
3rd place Diggin' in the Dells '21
❤🏐💕🏐❤
We have rainy days too Nothing can stop oysters and wine lovers 😁.
Die Überwachung der Überwacher 86 #DR #Sichtblendenull #Flughafensicherheit #Kunstprospekt #KamerasimöffentlichenRaum #HelloK #HalloKamera
𝐷𝑢 𝑘𝑎𝑛𝑛𝑠𝑡 𝑛𝑖𝑐ℎ𝑡 𝑧𝑢𝑟ü𝑐𝑘 𝑔𝑒ℎ𝑒𝑛 𝑢𝑛𝑑 𝑑𝑒𝑛 𝐴𝑛𝑓𝑎𝑛𝑔 ä𝑛𝑑𝑒𝑟𝑛...
Look up sometimes
🌟
Die wind sug oor my

Ek kyk na dieselfde sterre as jy
Baby Shower/Mum To Be
🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼
Soy Wax Melt Gift
Here is another tuppenny retarded gal 🏋️ u gals got new rival 😂 fall in love 2 another gal BF 🍂 #daraxxi #manyo_yoojin #sung_yuri #feelssoyoung #junghyesung91 #hyominnn #boraoju
My first Mesa Amphitheater show when I was 16. Sonic Youth on the “Dirty” tour with the Meat Puppets and Firehose!
NOSTALGIE

Of het nu kind 1, 2 of 3 is mama’s blijven foto’s en filmpjes maken op de draaimolen.
2019 Empire National Ice Hockey League
“Teamwork divides the effort and multiplies the result”
Omg yaaas i have the puffco and the megatoke my heart is full 😂😂 make sure you check em out
💎Mina Plastic Surgery 💎
Contact us for a consultation today!

☎️ +82 10-6295+6552
Weet jij wie deze bekende Overijsselaar is? Zet jouw eerste gedachte in de reacties hieronder!
La falta de Sexo nubla la vista. No permitas que le pase a tu pareja.
A few members of the Varsity Defense honored their favorite teachers and staff with their game jerseys for last week’s game.
The Bucharest Buses Otokar | Short Version are out! 🚌🎉
#scrapmechanic
Bersama bos Sambal Nyet.
#kerjakeras #stausafe #skillbox
📸 @dinorashid
A unique whiskey sour with a red wine float. The best unique braid with garlic and everything spices.
Poler 
Tshirt logo
Harga 180k
No minus
Brand new with tag.
This was my first concert since 2019!! Ive been waiting years for this moment and it did not disappoint!!!!
<staircase>
This is the spiral staircase of the Hyogo Prefectural Museum of Art.