Produkte për flokët 🌿
Krema për fytyrë 🌿
Vitamina të ndryshëm 🌿

Produkte për shëndetin 🌿
Lokali gjindet në Çarshi të vogël (përball Xhamisë së Mahmut Pashës) 📍
#jetoshendetshem #jetobio #bio #shendeti #produktebio #organic #ushqehushendetshem #shendetshem #healthyfood #ushqimorganik #bioshop #produktenatyrale #gjakova #peja #drenic #kline #skenderaj #prishtina #gjilan #mjalte #caj

Çaj për gure dhe infeksion në veshka

lufton infeksionet ne veshka, kristalet, albuminurinë.


Shkrin gurët në veshka.
Përdorimi: Në 2 litra ujë vloni për 2 minuta 7-8 lugë gjelle me bimën. Të rriturit pinë 1.5-2 litra çaj në ditë. Fëmijët pijnë 2-4 gota në ditë. Kura për infeksionet vazhdon 10-12 ditë. Për gurët në veshka vazhdon deri në shkrirjen e gurit.
Përbërësit: Rrush ariu, trëndafil i egër, gjuhnusja, fier guri etj.
#jetoshendetshem #jetobio #bio #shendeti #produktebio #ushqehushendetshem #shendetshem #healthyfood #ushqimorganik #bioshop #produktenatyrale #gjakova #peja #drenic #kline #skenderaj #prishtina #gjilan #mjalte #caj

Mjaltë kundër BRONHITIT, kundër kollës, pastrim të mushkërive, astma, frymëmarje të lehtësuar!


Bronkiti konsiderohet sëmundje inflamatore e rrugëve të frymëmarrjes të cilat njihen me emërtimin bronke.
Disa nga dobite e mjaltës:
🔸Frymëmarrje te lehtesuar, ndihmues për Astmë,
🔸Pastron fytyn nga gëlbazi,
🔸Ndihmon në lehtësimin e Pleurititit,
🔸Largon ftohjen,
🔸Rritje e imunitetit,
🔸Shtimi i qumështit tek gjidhënëset.
🔷Përbërësit:
🔸Xhenxhefil pluhur ( lat. Ginger Officinale)
🔸Farë të zezë (lat. Nigella Sativa)
🔸Makth ( lat. Trigonella foenum-graecum)
🔸Senna ( lat. Senna alexandrina Mill.)
🔸Kisti Indian ( lat. Saussurea costus)

#jetoshendetshem #jetobio #bio #shendeti #produktebio #ushqehushendetshem #shendetshem #healthyfood #ushqimorganik #bioshop #produktenatyrale #gjakova #peja #drenic #kline #skenderaj #prishtina #gjilan #mjalte

Uji i Zemzemit është një Shenjë nga shenjat e ALLAHUT Fuqiplot.

Ky ujë vec është një nga shenjat e Fuqiplotit në këtë tokë. Fjalët e Resulullahut s.a.v.s. për këtë ujë janë të shumta, ne do ti përmendim disa nga ato fjalë që tregojnë vlerën e këtij uji dhe dobitë që ka me pirjen e tij dhe edukatën e pirjes së këtij uji. Pejgamberi a.s. e ka përshkruar ujin e zemzemit duke thënë:
“Me të vërtetë uji zemzemiit është i bereqetshëm dhe shërim i çdo sëmundje”. Transmetohet nga ibn Xhurejxh të ketë thënë kam dëgjuar se thuhet: “uji më i mirë në tokë është uji i zemzemit”.
#jetoshendetshem #jetobio #bio #shendeti #produktebio #ushqehushendetshem #shendetshem #healthyfood #ushqimorganik #bioshop #produktenatyrale #gjakova #peja #drenic #kline #skenderaj #prishtina #gjilan #mjalte

KREM ZBARDHUESE ME VITAMIN C

HIDRATON DHE I JEP LËKURËS SHKËLQIMIN QË I NEVOJITET💫


✅Ushqen thellë lëkurën
✅Rigjallëron lekurën
✅Lufton plakjen
✅Forcon fytyrën
✅Kundër rrudhave
✅Zbardhon lëkurën duke e pastruar atë nga njollat e padëshiruara
✅Përtrin lëkurën

PËRDORIMI:
Pas pastrimit të fytyrës vendosni një sasi të mjaftueshme dhe e masazhoni butësisht duke lejuar qe kremi të përthithet në lëkurë.
#jetoshendetshem #jetobio #bio #shendeti #produktebio #organic #ushqehushendetshem #shendetshem #healthyfood #ushqimorganik #bioshop #produktenatyrale #gjakova #peja #drenic #kline #skenderaj #prishtina #gjilan #mjalte

Dobit e shafranit indian 🌿
Përbëhet nga një gamë e gjerë e përbërësve antibakterial, antikarcinogjene,antimutagenike, antioksiduese, antifungale

dhe anti-inflamatore. Ajo është e pasuruar me shumë lëndë ushqyese të shëndetshme,të tilla si fibra dietike, hekuri, magnezi,
vitamina C, vitamina E, vitamina K, kaliumi,
proteina, bakri, kalciumi dhe zinku.
#jetoshendetshem #jetobio #bio #shendeti #produktebio #ushqehushendetshem #shendetshem #healthyfood #ushqimorganik #bioshop #produktenatyrale #gjakova #peja #drenic #kline #skenderaj #prishtina #gjilan #mjalte

Efektet e përdorimit të SMOKERS D+
Ndihmon në pastrimin e nikotinës duke e zëvendësuar me Vitamina

Rrit sistemin imunitar dhe pastron mushkëritë.
Pastron gëlbazën.
Ndihmon në lënjen e Duhanit.
VITAMINAT B6, B7, C, E – Për pastrimin e nikotinës.

 PËRDORIMI:
Mëngjes dhe mbrëmje nga një lugë mjaltë. Këshillohet të përzihet para përdorimit.
(Produkt për konsum +18 vjeq)

Përbërësit:
Mjaltë shumëlulesh, Mente,Suplemente bimore.

Vlera Ushqimore në 50gr:
Karbohidrate: 25-45%
Lagështia: 16.6-26.9%
Proteina: 15-25%
Vlera energjike: 15-30%
Kalori: 4.5-8%
Omega3: 70.1-85.5%

#jetoshendetshem #jetobio #bio #shendeti #produktebio #ushqehushendetshem #shendetshem #healthyfood #ushqimorganik #bioshop #produktenatyrale #gjakova #peja #drenic #kline #skenderaj #prishtina #gjilan #mjalte

MJALTI MANUKA
️ I certifikuar
️ I ardhur nga Zelanda e Re 🇳🇿
Veçoritë:

✔ Forcon imunitetin ndaj gripit sezonal, virozave të stinës dhe sëmundjeve të tjera gripale
✔ Lufton dhe parandalon HELICOBACTERET
✔ Dhe bakteret e tilla si: Escherichia Coli, Staphylococcus Aureus, Streptokokun, etj.
✔ Përmirëson shëndetin e zemrës
✔ Gjithashtu rregullon lëvizjen e gjakut pasi e hollon
✔ Sheqeri që përmban është nga lulet që nuk trash gjakun.
✔ Nëpërmjet mjaltit Manuka bëhet më e kollajtë lëvizja e gjakut nga zemra
✔ Forcon imunitetin ndaj sëmundjeve
✔ Pastron mykun e gojës
✔ Shëron bajamet
✔ Ndalon rritjen e qelizave kancerogjene
✔ Ndihmon për të shëruar diabetin
✔ Dhe redukton efektet anësore të proceseve si rrezatim, kimioterapi etj.
#manukahoney #newzealandhoney #manukahealthindonesia #manukahealthmanila #manukahealthitalia #manukahealthphilippines #premiummanuka #manukapremium #food #manukadoctor #manukabeauty #manukahonig #manukatree #manukalove #manukahoneymanila #manukahoneyserum #manukalife #manukahoneyindonesia #manukahoneyphilippines #manukahealthjakarta #manukahealthvietnam #manukahealthpropolis #manukaflowers #mieldemanuka #mieledimanuka #manuka #honey #mjalte #mjaltimanuka

MJALTI MANUKA
️ I certifikuar
️ I ardhur nga Zelanda e Re 🇳🇿
Veçoritë:

✔ Forcon imunitetin ndaj gripit sezonal, virozave të stinës dhe sëmundjeve të tjera gripale
✔ Lufton dhe parandalon HELICOBACTERET
✔ Dhe bakteret e tilla si: Escherichia Coli, Staphylococcus Aureus, Streptokokun, etj.
✔ Përmirëson shëndetin e zemrës
✔ Gjithashtu rregullon lëvizjen e gjakut pasi e hollon
✔ Sheqeri që përmban është nga lulet që nuk trash gjakun.
✔ Nëpërmjet mjaltit Manuka bëhet më e kollajtë lëvizja e gjakut nga zemra
✔ Forcon imunitetin ndaj sëmundjeve
✔ Pastron mykun e gojës
✔ Shëron bajamet
✔ Ndalon rritjen e qelizave kancerogjene
✔ Ndihmon për të shëruar diabetin
✔ Dhe redukton efektet anësore të proceseve si rrezatim, kimioterapi etj.
#manukahoney #newzealandhoney #manukahealthindonesia #manukahealthmanila #manukahealthitalia #manukahealthphilippines #premiummanuka #manukapremium #food #manukadoctor #manukabeauty #manukahonig #manukatree #manukalove #manukahoneymanila #manukahoneyserum #manukalife #manukahoneyindonesia #manukahoneyphilippines #manukahealthjakarta #manukahealthvietnam #manukahealthpropolis #manukaflowers #mieldemanuka #mieledimanuka #manuka #honey #mjalte #mjaltimanuka

MJALTI MANUKA
️ I certifikuar
️ I ardhur nga Zelanda e Re 🇳🇿
Veçoritë:

✔ Forcon imunitetin ndaj gripit sezonal, virozave të stinës dhe sëmundjeve të tjera gripale
✔ Lufton dhe parandalon HELICOBACTERET
✔ Dhe bakteret e tilla si: Escherichia Coli, Staphylococcus Aureus, Streptokokun, etj.
✔ Përmirëson shëndetin e zemrës
✔ Gjithashtu rregullon lëvizjen e gjakut pasi e hollon
✔ Sheqeri që përmban është nga lulet që nuk trash gjakun.
✔ Nëpërmjet mjaltit Manuka bëhet më e kollajtë lëvizja e gjakut nga zemra
✔ Forcon imunitetin ndaj sëmundjeve
✔ Pastron mykun e gojës
✔ Shëron bajamet
✔ Ndalon rritjen e qelizave kancerogjene
✔ Ndihmon për të shëruar diabetin
✔ Dhe redukton efektet anësore të proceseve si rrezatim, kimioterapi etj.
#manukahoney #newzealandhoney #manukahealthindonesia #manukahealthmanila #manukahealthitalia #manukahealthphilippines #premiummanuka #manukapremium #food #manukadoctor #manukabeauty #manukahonig #manukatree #manukalove #manukahoneymanila #manukahoneyserum #manukalife #manukahoneyindonesia #manukahoneyphilippines #manukahealthjakarta #manukahealthvietnam #manukahealthpropolis #manukaflowers #mieldemanuka #mieledimanuka #manuka #honey #mjalte #mjaltimanuka

MJALTI MANUKA
️ I certifikuar
️ I ardhur nga Zelanda e Re 🇳🇿
Veçoritë:

✔ Forcon imunitetin ndaj gripit sezonal, virozave të stinës dhe sëmundjeve të tjera gripale
✔ Lufton dhe parandalon HELICOBACTERET
✔ Dhe bakteret e tilla si: Escherichia Coli, Staphylococcus Aureus, Streptokokun, etj.
✔ Përmirëson shëndetin e zemrës
✔ Gjithashtu rregullon lëvizjen e gjakut pasi e hollon
✔ Sheqeri që përmban është nga lulet që nuk trash gjakun.
✔ Nëpërmjet mjaltit Manuka bëhet më e kollajtë lëvizja e gjakut nga zemra
✔ Forcon imunitetin ndaj sëmundjeve
✔ Pastron mykun e gojës
✔ Shëron bajamet
✔ Ndalon rritjen e qelizave kancerogjene
✔ Ndihmon për të shëruar diabetin
✔ Dhe redukton efektet anësore të proceseve si rrezatim, kimioterapi etj.
#manukahoney #newzealandhoney #manukahealthindonesia #manukahealthmanila #manukahealthitalia #manukahealthphilippines #premiummanuka #manukapremium #food #manukadoctor #manukabeauty #manukahonig #manukatree #manukalove #manukahoneymanila #manukahoneyserum #manukalife #manukahoneyindonesia #manukahoneyphilippines #manukahealthjakarta #manukahealthvietnam #manukahealthpropolis #manukaflowers #mieldemanuka #mieledimanuka #manuka #honey #mjalte #mjaltimanuka

MJALTI MANUKA
️ I certifikuar
️ I ardhur nga Zelanda e Re 🇳🇿
Veçoritë:

✔ Forcon imunitetin ndaj gripit sezonal, virozave të stinës dhe sëmundjeve të tjera gripale
✔ Lufton dhe parandalon HELICOBACTERET
✔ Dhe bakteret e tilla si: Escherichia Coli, Staphylococcus Aureus, Streptokokun, etj.
✔ Përmirëson shëndetin e zemrës
✔ Gjithashtu rregullon lëvizjen e gjakut pasi e hollon
✔ Sheqeri që përmban është nga lulet që nuk trash gjakun.
✔ Nëpërmjet mjaltit Manuka bëhet më e kollajtë lëvizja e gjakut nga zemra
✔ Forcon imunitetin ndaj sëmundjeve
✔ Pastron mykun e gojës
✔ Shëron bajamet
✔ Ndalon rritjen e qelizave kancerogjene
✔ Ndihmon për të shëruar diabetin
✔ Dhe redukton efektet anësore të proceseve si rrezatim, kimioterapi etj.
#manukahoney #newzealandhoney #manukahealthindonesia #manukahealthmanila #manukahealthitalia #manukahealthphilippines #premiummanuka #manukapremium #food #manukadoctor #manukabeauty #manukahonig #manukatree #manukalove #manukahoneymanila #manukahoneyserum #manukalife #manukahoneyindonesia #manukahoneyphilippines #manukahealthjakarta #manukahealthvietnam #manukahealthpropolis #manukaflowers #mieldemanuka #mieledimanuka #manuka #honey #mjalte #mjaltimanuka

MJALTI MANUKA
️ I certifikuar
️ I ardhur nga Zelanda e Re 🇳🇿
Veçoritë:

✔ Forcon imunitetin ndaj gripit sezonal, virozave të stinës dhe sëmundjeve të tjera gripale
✔ Lufton dhe parandalon HELICOBACTERET
✔ Dhe bakteret e tilla si: Escherichia Coli, Staphylococcus Aureus, Streptokokun, etj.
✔ Përmirëson shëndetin e zemrës
✔ Gjithashtu rregullon lëvizjen e gjakut pasi e hollon
✔ Sheqeri që përmban është nga lulet që nuk trash gjakun.
✔ Nëpërmjet mjaltit Manuka bëhet më e kollajtë lëvizja e gjakut nga zemra
✔ Forcon imunitetin ndaj sëmundjeve
✔ Pastron mykun e gojës
✔ Shëron bajamet
✔ Ndalon rritjen e qelizave kancerogjene
✔ Ndihmon për të shëruar diabetin
✔ Dhe redukton efektet anësore të proceseve si rrezatim, kimioterapi etj.
#manukahoney #newzealandhoney #manukahealthindonesia #manukahealthmanila #manukahealthitalia #manukahealthphilippines #premiummanuka #manukapremium #food #manukadoctor #manukabeauty #manukahonig #manukatree #manukalove #manukahoneymanila #manukahoneyserum #manukalife #manukahoneyindonesia #manukahoneyphilippines #manukahealthjakarta #manukahealthvietnam #manukahealthpropolis #manukaflowers #mieldemanuka #mieledimanuka #manuka #honey #mjalte #mjaltimanuka

MJALTI MANUKA
️ I certifikuar
️ I ardhur nga Zelanda e Re 🇳🇿
Veçoritë:

✔ Forcon imunitetin ndaj gripit sezonal, virozave të stinës dhe sëmundjeve të tjera gripale
✔ Lufton dhe parandalon HELICOBACTERET
✔ Dhe bakteret e tilla si: Escherichia Coli, Staphylococcus Aureus, Streptokokun, etj.
✔ Përmirëson shëndetin e zemrës
✔ Gjithashtu rregullon lëvizjen e gjakut pasi e hollon
✔ Sheqeri që përmban është nga lulet që nuk trash gjakun.
✔ Nëpërmjet mjaltit Manuka bëhet më e kollajtë lëvizja e gjakut nga zemra
✔ Forcon imunitetin ndaj sëmundjeve
✔ Pastron mykun e gojës
✔ Shëron bajamet
✔ Ndalon rritjen e qelizave kancerogjene
✔ Ndihmon për të shëruar diabetin
✔ Dhe redukton efektet anësore të proceseve si rrezatim, kimioterapi etj.
#manukahoney #newzealandhoney #manukahealthindonesia #manukahealthmanila #manukahealthitalia #manukahealthphilippines #premiummanuka #manukapremium #food #manukadoctor #manukabeauty #manukahonig #manukatree #manukalove #manukahoneymanila #manukahoneyserum #manukalife #manukahoneyindonesia #manukahoneyphilippines #manukahealthjakarta #manukahealthvietnam #manukahealthpropolis #manukaflowers #mieldemanuka #mieledimanuka #manuka #honey #mjalte #mjaltimanuka

MJALTI MANUKA
️ I certifikuar
️ I ardhur nga Zelanda e Re 🇳🇿
Veçoritë:

✔ Forcon imunitetin ndaj gripit sezonal, virozave të stinës dhe sëmundjeve të tjera gripale
✔ Lufton dhe parandalon HELICOBACTERET
✔ Dhe bakteret e tilla si: Escherichia Coli, Staphylococcus Aureus, Streptokokun, etj.
✔ Përmirëson shëndetin e zemrës
✔ Gjithashtu rregullon lëvizjen e gjakut pasi e hollon
✔ Sheqeri që përmban është nga lulet që nuk trash gjakun.
✔ Nëpërmjet mjaltit Manuka bëhet më e kollajtë lëvizja e gjakut nga zemra
✔ Forcon imunitetin ndaj sëmundjeve
✔ Pastron mykun e gojës
✔ Shëron bajamet
✔ Ndalon rritjen e qelizave kancerogjene
✔ Ndihmon për të shëruar diabetin
✔ Dhe redukton efektet anësore të proceseve si rrezatim, kimioterapi etj.
#manukahoney #newzealandhoney #manukahealthindonesia #manukahealthmanila #manukahealthitalia #manukahealthphilippines #premiummanuka #manukapremium #food #manukadoctor #manukabeauty #manukahonig #manukatree #manukalove #manukahoneymanila #manukahoneyserum #manukalife #manukahoneyindonesia #manukahoneyphilippines #manukahealthjakarta #manukahealthvietnam #manukahealthpropolis #manukaflowers #mieldemanuka #mieledimanuka #manuka #honey #mjalte #mjaltimanuka

MJALTI MANUKA
️ I certifikuar
️ I ardhur nga Zelanda e Re 🇳🇿
Veçoritë:

✔ Forcon imunitetin ndaj gripit sezonal, virozave të stinës dhe sëmundjeve të tjera gripale
✔ Lufton dhe parandalon HELICOBACTERET
✔ Dhe bakteret e tilla si: Escherichia Coli, Staphylococcus Aureus, Streptokokun, etj.
✔ Përmirëson shëndetin e zemrës
✔ Gjithashtu rregullon lëvizjen e gjakut pasi e hollon
✔ Sheqeri që përmban është nga lulet që nuk trash gjakun.
✔ Nëpërmjet mjaltit Manuka bëhet më e kollajtë lëvizja e gjakut nga zemra
✔ Forcon imunitetin ndaj sëmundjeve
✔ Pastron mykun e gojës
✔ Shëron bajamet
✔ Ndalon rritjen e qelizave kancerogjene
✔ Ndihmon për të shëruar diabetin
✔ Dhe redukton efektet anësore të proceseve si rrezatim, kimioterapi etj.
#manukahoney #newzealandhoney #manukahealthindonesia #manukahealthmanila #manukahealthitalia #manukahealthphilippines #premiummanuka #manukapremium #food #manukadoctor #manukabeauty #manukahonig #manukatree #manukalove #manukahoneymanila #manukahoneyserum #manukalife #manukahoneyindonesia #manukahoneyphilippines #manukahealthjakarta #manukahealthvietnam #manukahealthpropolis #manukaflowers #mieldemanuka #mieledimanuka #manuka #honey #mjalte #mjaltimanuka

#mesvakt #gatimetealbanes
Buke me gjize (ricotta) dhe mjalte bio 🍯

Nje mesvakt i shendetshem per femijet dhe jo vetem 😉
#mjalte #mjaltë #bio #mbasdite #pasdite

MJALTË ME DHJAM PATE (GUSE)
HONEY MEDINA
PËR FTOHJE, BRONHIT,KOLLË


Kontrolli dhe licensimi nga Agjencioni i Ushqimit dhe Veterinës : AUV RKS-H-005 🏆🎖️

Sasia: 230gr

Përfitimet e mjaltës me dhjam guse:
• shumë efikase për ftohje
• lehtëson dhe zbutë kollitjen
• e dobishme për largimin e këlbazës
• e dobishme për ndezjet në gjyks.

Përdorimi:
Tek të rriturit 2-3 her në ditë nga një lug të mesme e tret në qumësht dhe e pi.
Tek fëmijët 2 her ne ditë edhe luga e çajit pra e vogël.

Porosit 📥
#bio #mjalte #geshtenja #ledrivula #estradashqiptare #produktenatyrale #produktebio #berat #kuqezi #albanianfood #honey #beautifulalbania #gatim #discoveralbania #noizy #kujdesiperlekuren #dashuri #kujdesiperfloket #bee #antioksidant #mozzik #trajtimfytyre #shkodra #art #honey #porositonline #humor #healthyfood #blejproduktebio

𝓜𝓳𝓪𝓵𝓽ë 𝓜𝓪𝓷𝓾𝓴𝓪 - 𝐊𝐅𝐚𝐜𝐭𝐨𝐫 𝟏𝟐 🍯
🏷️Çmimi: 6500Lekë/500g


𝗕𝗲𝗻𝗲𝗳𝗶𝘁𝗲𝘁
✔️Ndihmon në rritjen e imunitetit
✔️Ndihmon në personat që vuajnë nga fibroza cistike
✔️Ndihmon në kurimin e ulcerave
✔️Ndihmon në largimin e dhimbjes së fytit
✔️Ndihmon në trajtimin e plagëve si djegie, prerje
✔️Ndihmon në shëndetin oral
✔️Ndihmon në trajtimin e akneve dhe ekzemave

🌸𝗣ë𝗿 𝗺𝗲𝗻𝘆𝗿ë𝗻 𝗲 𝗽ë𝗿𝗱𝗼𝗿𝗶𝗺𝗶𝘁:
🔸Tek personat që e duan për ruajtjen e shëndetit duhet të konsumojnë 1-2 lugë në ditë.
🔸Për trajtimin e dhimbjes së fytit mund ta shoqërojnë me caj xhinxheri dhe limon për një efekt sa më të shpejtë.
🔸Për djegiet dhe plagët rekomandohet që të bëjnë një fashë me mjaltë manuka dhe ta vendosin në zonën ku kanë plagën/djegien dhe ta mbajnë aty për disa orë.
🔸Për trajtimin e ekzemës rekomandohet bashkimi i mjatit manuka+dyll blete+vaj ulliri dhe masën e krijuar e vendosim 3 herë në ditë tek zona e prekur.
🔸Për trajtimin e akneve rekomandohet që të vendoset një shtresë e hollë mjaltë në fytyrë dhe të mbahet për rreth 15-20min.(Fytyra duhet të jetë e larë me ujë të vakët dhe e tharë mirë).

❗️𝗞𝘂𝗷𝗱𝗲𝘀
𝑵𝒖𝒌 𝒎𝒖𝒏𝒅 𝒕ë 𝒑ë𝒓𝒅𝒐𝒓𝒆𝒕 𝒑ë𝒓 :
▪️ Fëmijë nën 1 vjec.
▪️ Tek personat që janë alergjik ndaj mjaltit.
▪️ Personat diabetik duhet të konsultohen me mjekun para përdorimit të mjaltit.

😍Produktin e gjeni në dyqanet tona 😊

🛒Për porosi na kontaktoni në DM ose në numrin e celularit: +355 67 687 3138

______________________
#manukahoney #manuka #honey #newzealandhoney #likeforlikes #instagood #manukalife #premiummanuka #food #manukaflowers #manukabeauty #manukapremium #manukatree #manukalove #manukahealthvietnam #manukahealthpropolis #manukahealthitalia #manukadoctor #mjalte #mieledimanuka #instagram #manukahoneyphilippines #mieldemanuka #manukahealthjakarta #manukahoneymanila #manukahealthphilippines #mjaltimanuka #manukahealthmanila #bio #bhfyp

MJALTI MANUKA DOCTOR ME MGO 40+ 🤩

📌 SASIA 250 DHE 500 GRAMË 😍
📌 ÇMIMI MË I MIRË 🤩


📌 Produkt 100% bio 🍃
📌 I certifikuar ©️
📌 I ardhur nga Zelanda e Re 🇳🇿.
📌 Jemi të autorizuar për shitjen e produkteve Manuka, nga firma Manuka në Zelandën e Re 😍

🚛 TRANSPORTI FALAS NË SHQIPËRI 🇦🇱, KOSOVË 🇽🇰 DHE NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT 🇲🇰
💶 Pagesa, në momentin e dorëzimit të produktit.
📍 Për porosi na shkruani në inbox 📩, whatsapp ose kontaktoni në nr. e cel: 📞 +355676500436.
Produkte Bio Albania 🍃, cilësi dhe besueshmëri 😊

Veçoritë:
❤ Ndikon në rritjen e imunitetit ndaj virozave të stinës, gripit sezonal dhe sëmundjeve të ndryshme gripale
🖤 Ky lloj mjalti në të gjitha proceset nuk i kalon 36 gradë celcius për të mos ju prishur vetitë që ai ka
💙 Mjalti Manuka ndihmon aty ku as ilaçet standarde nuk ja dalin
🤍 Vlerat anti-bakteriale e diferencojnë mjaltin manuka nga mjalti tradicional
🧡 Përdoret për shërimin e plagëve
💛 Qetëson dhimbjen e fytit
🖤 Pastron mykun e gojës
💙 Shëron bajamet
❤ Përmirëson problemet e tretjes
💚 Ndalon rritjen e qelizave kancerogjene
🤍 Përdoret për të trajtuar diabetin
🧡 Dhe redukton efektet anësore të proceseve si rrezatim, kimioterapi etj

Tags: #manukahoney #newzealandhoney #manukahealthindonesia #manukahealthmanila #manukahealthitalia #manukahealthphilippines #premiummanuka #manukapremium #food #manukadoctor #manukabeauty #manukahonig #manukatree #manukalove #manukahoneymanila #manukahoneyserum #manukalife #manukahoneyindonesia #manukahoneyphilippines #manukahealthjakarta #manukahealthvietnam #manukahealthpropolis #manukaflowers #mieldemanuka #mieledimanuka #manuka #honey #mjalte #mjaltimanuka #prod_bio_albania

MJALTI MANUKA DOCTOR ME MGO 40+ 🤩

📌 SASIA 250 DHE 500 GRAMË 😍
📌 ÇMIMI MË I MIRË 🤩


📌 Produkt 100% bio 🍃
📌 I certifikuar ©️
📌 I ardhur nga Zelanda e Re 🇳🇿.
📌 Jemi të autorizuar për shitjen e produkteve Manuka, nga firma Manuka në Zelandën e Re 😍

🚛 TRANSPORTI FALAS NË SHQIPËRI 🇦🇱, KOSOVË 🇽🇰 DHE NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT 🇲🇰
💶 Pagesa, në momentin e dorëzimit të produktit.
📍 Për porosi na shkruani në inbox 📩, whatsapp ose kontaktoni në nr. e cel: 📞 +355676500436.
Produkte Bio Albania 🍃, cilësi dhe besueshmëri 😊

Veçoritë:
❤ Ndikon në rritjen e imunitetit ndaj virozave të stinës, gripit sezonal dhe sëmundjeve të ndryshme gripale
🖤 Ky lloj mjalti në të gjitha proceset nuk i kalon 36 gradë celcius për të mos ju prishur vetitë që ai ka
💙 Mjalti Manuka ndihmon aty ku as ilaçet standarde nuk ja dalin
🤍 Vlerat anti-bakteriale e diferencojnë mjaltin manuka nga mjalti tradicional
🧡 Përdoret për shërimin e plagëve
💛 Qetëson dhimbjen e fytit
🖤 Pastron mykun e gojës
💙 Shëron bajamet
❤ Përmirëson problemet e tretjes
💚 Ndalon rritjen e qelizave kancerogjene
🤍 Përdoret për të trajtuar diabetin
🧡 Dhe redukton efektet anësore të proceseve si rrezatim, kimioterapi etj

Tags: #manukahoney #newzealandhoney #manukahealthindonesia #manukahealthmanila #manukahealthitalia #manukahealthphilippines #premiummanuka #manukapremium #food #manukadoctor #manukabeauty #manukahonig #manukatree #manukalove #manukahoneymanila #manukahoneyserum #manukalife #manukahoneyindonesia #manukahoneyphilippines #manukahealthjakarta #manukahealthvietnam #manukahealthpropolis #manukaflowers #mieldemanuka #mieledimanuka #manuka #honey #mjalte #mjaltimanuka #prod_bio_albania

MJALTI MANUKA
️ I certifikuar
️ I ardhur nga Zelanda e Re 🇳🇿
Veçoritë:

✔ Forcon imunitetin ndaj gripit sezonal, virozave të stinës dhe sëmundjeve të tjera gripale
✔ Lufton dhe parandalon HELICOBACTERET
✔ Dhe bakteret e tilla si: Escherichia Coli, Staphylococcus Aureus, Streptokokun, etj.
✔ Përmirëson shëndetin e zemrës
✔ Gjithashtu rregullon lëvizjen e gjakut pasi e hollon
✔ Sheqeri që përmban është nga lulet që nuk trash gjakun.
✔ Nëpërmjet mjaltit Manuka bëhet më e kollajtë lëvizja e gjakut nga zemra
✔ Forcon imunitetin ndaj sëmundjeve
✔ Pastron mykun e gojës
✔ Shëron bajamet
✔ Ndalon rritjen e qelizave kancerogjene
✔ Ndihmon për të shëruar diabetin
✔ Dhe redukton efektet anësore të proceseve si rrezatim, kimioterapi etj.
#manukahoney #newzealandhoney #manukahealthindonesia #manukahealthmanila #manukahealthitalia #manukahealthphilippines #premiummanuka #manukapremium #food #manukadoctor #manukabeauty #manukahonig #manukatree #manukalove #manukahoneymanila #manukahoneyserum #manukalife #manukahoneyindonesia #manukahoneyphilippines #manukahealthjakarta #manukahealthvietnam #manukahealthpropolis #manukaflowers #mieldemanuka #mieledimanuka #manuka #honey #mjalte #mjaltimanuka

MJALTI MANUKA
️ I certifikuar
️ I ardhur nga Zelanda e Re 🇳🇿
Veçoritë:

✔ Forcon imunitetin ndaj gripit sezonal, virozave të stinës dhe sëmundjeve të tjera gripale
✔ Lufton dhe parandalon HELICOBACTERET
✔ Dhe bakteret e tilla si: Escherichia Coli, Staphylococcus Aureus, Streptokokun, etj.
✔ Përmirëson shëndetin e zemrës
✔ Gjithashtu rregullon lëvizjen e gjakut pasi e hollon
✔ Sheqeri që përmban është nga lulet që nuk trash gjakun.
✔ Nëpërmjet mjaltit Manuka bëhet më e kollajtë lëvizja e gjakut nga zemra
✔ Forcon imunitetin ndaj sëmundjeve
✔ Pastron mykun e gojës
✔ Shëron bajamet
✔ Ndalon rritjen e qelizave kancerogjene
✔ Ndihmon për të shëruar diabetin
✔ Dhe redukton efektet anësore të proceseve si rrezatim, kimioterapi etj.
#manukahoney #newzealandhoney #manukahealthindonesia #manukahealthmanila #manukahealthitalia #manukahealthphilippines #premiummanuka #manukapremium #food #manukadoctor #manukabeauty #manukahonig #manukatree #manukalove #manukahoneymanila #manukahoneyserum #manukalife #manukahoneyindonesia #manukahoneyphilippines #manukahealthjakarta #manukahealthvietnam #manukahealthpropolis #manukaflowers #mieldemanuka #mieledimanuka #manuka #honey #mjalte #mjaltimanuka
❤️❤️ Dành cho các anh ❤️❤️
Đồng hồ F.o.s.s.i.l _ #BQ2141 set tặng kèm 2 dây da thay thế
New look Maine Appleade available in traditional glass bottles #deliveredtoyourdoor #doorstepdelivery #norniron #appleade #soberoctober #armaghapples #orchardcounty #mcivorscider #magners #strongbow #cider #cidona #cydrex #softdrinks #nonalcoholic
I choose me... 💕👑
THAT GIORGIO'S FEELING! 😆💞

>> Link in bio to order <<

📸 : @inspiredlaila
Bunga untuk @chaterinapratama & Dominggo
#gkjbandung
#2july2021
#handbouquet
Konstantin Kamynin

.
Cello Records Music Studio sign
Country: Iraq
Client: Mr.Shawak
Date: 2017
Had to put up these beautiful exclusive @jetpackcomics covers for Gun Honey by Adam Hughes!
In Hamburg sägt man Moin 😍
#artizencannabis #lovelybuds509
ᴍᴏᴛʜᴇʀ ᴏғ ᴍᴇɴ. 💙

Oh boy. Two boys. 😂
Heel eerlijk gezegd:
LA QUINZAINE DES RÉALISATEURS 2021 @flageystudios
02.08 >. 08.08.21
Mirabillis var globbosa as known as nepenthes viking
🐶 Episode 169 is now streaming via the link in the bio! 🐶
850kg Heaviest 2man deadlift WR 🤩 @markfelixwsm 👈💪
Sentem saudades dos nossos shows? Para o #tbt de hoje trouxemos fotos de um momento muito especial, o show de comemoração dos 20 anos da Palavra Cantada!
Mmm... hemrökt lax och nypotatis.. 😋trevlig lördag kväll!
When you gotta do what you gotta do to get the shot!
#nightmareinadamagedbrain #candesemarchese #nightmare #romanoscavolini
Too time.
#spydercoterzuola
Ardaas
Jis Zuban Se Jhut Nikalna Band Ho Jaye

AMRITVELA CHALIYA 2021
Delivering effective remote or blended learning in science can be tricky.
Kratom drinks! 55mg all the energy you need! No sugar added.